torsdag 28 oktober 2010

Redo för tjejkväll!


Så är alla tentor klara för en tid, phu..så skönt..lyssnar på Spotify; Donkeyboy! Ambitions, en "laddalåt" som en vän tipsade om igår..! Har hunnit gå runt Trossö under förmiddagen, så har en trött hund i famnen. Ska träffa vänner i kväll och vidare till Fox and Anchor på karaoke. Måste hinna extraknäcka som frisör vilket jag lovat i över en månad. I utbyte får jag massage, vilket min kropp verkligen är i behov av. :-D Så i kväll är min hjärna tom, mina ben tränade och min kropp mjuk som gelé.
Härlig syn!

tisdag 26 oktober 2010

Vanliga pluggdagar på Waynes Coffee i Karlskrona

Så äntligen hemma efter en pluggdag på Waynes med mina kära vänner. Kan vi inte alla dessa sjukdomar nu efter evigt tragglade dag efter dag? Tittar ibland förbryllat på de andra när det pratar om allt, som om de aldrig gjort annat...rabblar som ett rinnande vatten. Tror verkligen vi blir riktigt bra sjuksköterskor med tiden...tack Uzay på Waynes! :-D

Tenta på torsdag, sen "efter tenta träff" med tapas, vin och kanske ut en stund?! Det blir en riktig rolig avslutning på alla dessa intensiva veckor....och det ska bli skönt att få några pluggfria dagar. Ska passa på att träffa söta fina Anna, som jag har längtat efter så!!!